ion

نگذارید پوسیدگی ها تکراری شوند!

سلامت /
شناسه خبر: 320081

پوسیدگی دندان به‌عنوان شایع‌ترین بیماری دهان به‌دلیل مصرف نامناسب مواد قندی به‌صورت خالص یا به صورت افزودنی‌های غذایی ایجاد می‌شود.

ایران آنلاین /خراب شدن دندان ریتم ثابتی دارد و شروع آن به این دلیل است که میکروب‌های محلی موجود در دهان مواد قندی در دسترس را هضم و تبدیل به اسید می‌کنند.

دکترمهدی نصیبی در این زمینه می‌گوید: شدت اسیدی شدن محیط دندان‌ها با یکدیگر متفاوت است، با توجه به کمی یا زیاد بودن این محیط، بافت سخت مینای دندان حل می‌شود و به همین خاطر منفذی به عاج دندان بازمی‌شود.
به گفته این متخصص سلامت دهان، به‌دلیل اینکه عاج دندان در مقابل اسید هیچ گونه مقاومتی ندارد، سوراخی زیر لایه مینا در درون عاج به وجود می‌آید، این حفره محل تجمع خوبی برای میکروب بیشتر است و پوسیدگی را عمیق‌تر می‌کند، تا عروق و اعصاب قسمت مغزی دندان را درگیر کند در این زمان برخلاف بعضی از بافت‌های بدن، بافت دندان دیگر قابل بازسازی و التیام نبوده و برای بقیه عمر معلول می‌ماند، با اینکه با مراجعه به دندانپزشکی می‌توان پوسیدگی‌ها را برطرف کرد ولی لازم است توجه داشته باشید که هر چقدر ترمیم دندان‌ها وسیع‌تر باشد احتمال پوسیدگی مجدد هم بیشتر می‌شود، همه افراد باید دقت داشته باشند تا با رعایت بهداشت دهان و دندان از پوسیدگی‌های مکرر دندانی پیشگیری کنند./روزنامه ایران
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.