پنج‌شنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left سیاست mdi-chevron-left صنایع پایین دستی مس برای تولید ثروت در کشور فعال… بازگشت

مخبر:

صنایع پایین دستی مس برای تولید ثروت در کشور فعال شود

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم پرهیز از خام فروشی تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم به جای خام‌فروشی، زنجیره پایین دستی صنایع همچون صنعت مس را با اتکا به ظرفیت‌های موجود فعال کنیم تا شاهد ارزش افزوده هر چه بیشتر و تولید ثروت برای کشور باشیم.
دانلود

به گزارش ایران آنلاین، معاون اول رئیس جمهور بر لزوم پرهیز از خام فروشی تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم به جای خام‌فروشی، زنجیره پایین دستی صنایع همچون صنعت مس را با اتکا به ظرفیت‌های موجود فعال کنیم تا شاهد ارزش افزوده هر چه بیشتر و تولید ثروت برای کشور باشیم.

معاون اول رئیس جمهور از برنامه‌ریزی برای تحقق درآمد ۱۰ میلیارد دلاری در صنعت بر لزوم پرهیز از خام فروشی تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم به جای خام‌فروشی، زنجیره پایین دستی صنایع همچون صنعت مس را با اتکا به ظرفیت‌های موجود فعال کنیم تا شاهد ارزش افزوده هر چه بیشتر و تولید ثروت برای کشور باشیم.

محمد مخبر روز یکشنبه در جلسه‌ای برای بررسی راهکارهای پیشرفت و تحول صنعت مس در ایران، با اشاره به ظرفیت های مغفول مانده خدادادی در کشور و استفاده نکردن مناسب از آنها، گفت: باید با استفاده از مشارکت مردم و نقدینگی موجود در جامعه، نسبت به فعال‌سازی این ظرفیت‌ها در بخش‌های مختلف اقدام کنیم.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مردم آمادگی دارند در بازار سرمایه حضور جدی داشته باشند که لازم است با معرفی طرح هایی که حاشیه سود بالا دارند، نقدینگی جامعه را به سمت این پروژه ها هدایت و زمینه حضور و مشارکت مردم در فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول مانده کشور را فراهم کنیم.

وی تأکید کرد: در سالیان گذشته همواره اداره کشور از طریق درآمدها نظیر درآمدهای حاصل از فروش نفت و اخذ مالیات انجام شده است در حالی که اگر بتوانیم کشور را با اتکا به دارایی‌هایی نظیر ذخایر و مخازن نفت و گاز و معادن اداره کنیم، تحولاتی گسترده در توسعه و پیشرفت کشور محقق خواهد شد.

مخبر با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص صنایع مس ایران با هدف گذاری دستیابی به تولید یک میلیون تن کاتد مس، خاطر نشان کرد: لازم است شرکت ملی صنایع مس ایران ضمن تلاش برای تحقق این هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و سطح پروازی خود را بیش از این ارتقاء داده و برنامه ای دقیق و منسجم برای واگذاری سهام به مردم و افزایش تولید به ۳ میلیون تن کاتد مس را در دستور کار قرار دهد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین بر لزوم پرهیز از خام فروشی تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم به جای خام‌فروشی، زنجیره پایین دستی صنایع همچون صنعت مس را با اتکا به ظرفیت‌های موجود فعال کنیم تا شاهد ارزش افزوده هر چه بیشتر و تولید ثروت برای کشور باشیم.

مخبر از مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران خواست ظرف یک ماه آینده برنامه‌ای جامع و مدون برای ایجاد تحول در صنعت مس کشور و همچنین جلب مشارکت مردمی طراحی و آن را ارائه کنند.

در این جلسه که سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گزارشی از برنامه‌ریزی انجام شده برای دستیابی به تولید یک میلیون تن کاتد مس ارائه کردند و به تشریح اهداف این برنامه پرداختند.

براساس این گزارش، شرکت ملی صنایع مس ایران قرار است با سرمایه گذاری لازم، طرح تولید یک میلیون تن کاتد مس را با هدف افزایش تولید، افزایش درآمد زایی و توسعه اشتغال اجرایی کند که با تحقق این برنامه جایگاه ایران در تولید و اکتشاف صعود قابل توجهی خواهد داشت و تولید کاتد مس از ۲۸۵ هزار تن به یک میلیون تن خواهد رسید و میزان اشتغال در صنعت مس کشور از ۲۸ هزار نفر به ۸۰ هزار نفر و ظرفیت صادرات نیز از ۱,۶ میلیارد دلار به ۱۰ میلیارد دلار در سال ارتقاء پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام/

mdi-tag تولید ثروت mdi-tag صنایع پایین دستی مس mdi-tag مخبر mdi-tag معاون اول رئیس جمهور
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

منتخبان مجلس دوازدهم ۵ فروردین‌ماه با رئیسی دیدار می‌کنند

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۱:۱۶

آیت الله جنتی: امیدواریم سال آینده شاهد پیشرفت سریعتر کشور باشیم

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۰:۰۰

توسط قالیباف؛

بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۵۲

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ توسط شورای نگهبان تایید شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۸:۲۱
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
11484
mdi-shape سرویس
سیاست
mdi-calendar تاریخ انتشار
۱۴:۲۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
mdi-update آخرین به‌روز رسانی
۱۴:۳۵:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
mdi-new-box تازه‌های سیاست آرشیو

منتخبان مجلس دوازدهم ۵ فروردین‌ماه با رئیسی دیدار می‌کنند

آیت الله جنتی: امیدواریم سال آینده شاهد پیشرفت سریعتر کشور باشیم

بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد

ظریف: دستکاری و تقطیع شده است

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ توسط شورای نگهبان تایید شد

تایید صحت انتخابات مجلس در ۱۳۳ حوزه انتخابیه

بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت کشور امضا شد

اعلام هزینه‌های انتخاباتی ۵ منتخب مجلس

آخرین اطلاعات جان باختگان و مصدومین ناآرامی های۱۴۰۱ منتشر شد

امضایم جعل شده؛ دادستان ورود کند

فایل صوتی ظریف و چند نکته اساسی/ اعترافات دیر هنگام یک اصلاح طلب

جشن نوروز ۱۰ کشور آسیایی در آلمان

شکایت از عوامل انتشار خبر دروغ برکناری «محمد مخبر»

ضرورت افزایش ۳۰ درصدی حقوق کارگران در سال آینده

حقوق کارگران باید متناسب با تورم رسمی افزایش یابد

پیشنهاد افزایش ۲۲درصدی دستمزد کارگران برای ۱۴۰۳ از سوی وزیر کار

تاکید دولت بر برداشتن گام‌های بلند در زمینه هوش مصنوعی

هیأت وزیران حداقل سرمایه لازم برای تأسیس بانک را ابلاغ کرد

جدیت رئیسی در توسعه روابط با همسایگان بی‌نظیر است

واکنش ظریف به درز فایل صوتی او علیه اصلاح‌طلبان

کارنامه عملکرد دولت در سال ۱۴۰۲

امیر آشتیانی: آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال تشدید تنش در منطقه هستند

کاهش رسمی مدت سربازی

بازگشت باکو به مدار تهران

پیام تبریک مخبر به فرماندهان سپاه و ارتش برای دریافت نشان «فتح»

{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو