روزنامه ایران: پس از آنکه علی کریمی، این جریان وکالت را راه انداخت، فرزند شاه مخلوع هم بسرعت از آن استقبال کرد و برآن بود تا با جریانسازی سلبریتیهای فراری، عملاً سردستگی جریان ضدانقلاب را برعهده بگیرد.
اما گویا فواید مادی و فاندهای اقتصادی این رهبری، چیزی نبود که سایر چهرههای ضدانقلاب بخواهند بسادگی از کنار آن عبور کرده و این سرمایه کلان را به سادگی به پهلویها واگذار کنند. به همین دلیل دیگر چهرههای ضدانقلاب نیز بسرعت وارد صحنه شده و اصل جریان وکالت را زیرسؤال بردند که عبدالله مهتدی، رهبر فرقه تروریستی کومله، مهدی فتاپور، ضدانقلاب فراری و علیحسین قاضیزاده، ضدانقلاب حاضر در شبکه اینترنشنال از آنجملهاند.
بهعنوان مثال، علیحسین قاضیزاده با اشاره به فقدان سوابق سیاسی و حتی رزومه شخصی قابل اعتنای رضا پهلوی، با طعنه نوشت «هر فردی که میخواهد نقشی درگذار ایفا کند، به دانشگاه برود و در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان شرکت کند.» به نظر میرسد به رغم پروپاگاندا و حمایتهای سنگین رسانههای ضدایرانی فارسی زبان از این جریان وکالت، این امر در نهایت به رقابت سنگین میان ضدانقلاب منجر شد که برخی این رقابت را ناشی از فواید سیاسی و درآمدهای اقتصادی میدانند که از سوی دولتهای متخاصم میتواند نصیب چنین فردی شود. البته مسأله فقط به رقابت متوقف نشد و به فحاشی و حمله سایبری هم رسید.
یکی از چهرههای رسانهای مورد حمایت این جریانها پس از آنکه اعلام کرد به رضا پهلوی وکالت نمیدهد آماج حملات و فحاشی سلطنتطلبان قرار گرفت. وی در صفحه مجازی خود با اشاره به انواع فحاشیها و پردهدریها و حتی پیشنهاد پول به وی، در نهایت جریان وکالتی را مازوخیست خواند و آنها را به خاطر هزاران کامنت و پیام توهینآمیز نفرین کرد!
انتهای پیام/