پنج‌شنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left اقتصاد mdi-chevron-left تصویب ۹ هزار میلیارد تومان طرح پدافند غیرعامل در قطب… بازگشت

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت اعلام کرد:

تصویب ۹ هزار میلیارد تومان طرح پدافند غیرعامل در قطب تولید گاز ایران

«رجبی» از نیاز به سرمایه‌گذاری نزدیک‌به ۲۷۵ میلیارد دلاری برای تولید نفت خام و گاز از سال ۱۴۰۳ تا افق ۱۴۲۰ خبر داد و گفت: ۹ هزار میلیارد تومان طرح پدافند غیرعامل در قطب تولید گاز ایران به تصویب رسیده است.
دانلود

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، «احمد رجبی» در نخستین گردهمایی تخصصی و هم‌اندیشی مدیران برنامه‌ریزی شرکت ملی نفت ایران در این باره گفت: طرح‌های پیشران و راهبردی افزایش تولید نفت خام و گاز خام شرکت ملی نفت تعریف شده و در دستور کار این شرکت، وزارت نفت و دولت قرار گرفته است.

وی درباره طرح‌های پیشران افزایش تولید نفت و گاز، افزود: طرح پیشران افزایش تولید نفت خام برای دستیابی به تولید روزانه ۵.۵ میلیون بشکه نفت در افق ۱۴۱۰ و استمرار و نگهداشت تولید تا سال ۱۴۲۰ با مجموع سرمایه‌گذاری نزدیک‌به ۱۵۰ میلیارد دلار برنامه‌ریزی شده است، همچنین طرح راهبردی افزایش تولید گاز خام کشور نیز برای دستیابی به تولید ۱.۵ میلیارد مترمکعب گاز خام در افق ۱۴۱۰ و نگهداشت تولید تا سال ۱۴۲۰ با مجموع سرمایه‌گذاری حدود ۱۲۵ میلیارد دلار برنامه‌ریزی شده است.

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران درباره فعالیت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و افزایش تولید طی امسال و سال آینده، تصریح‌کرد: پیش‌بینی می‌شود با سرمایه‌گذاری حدود ۶۰۰ میلیون دلاری تا پایان سال ۱۴۰۲، تولید نفت به سه میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز برسد و با سرمایه‌گذاری نزدیک‌به سه میلیارد دلار تا پایان سال ۱۴۰۳ به حدود چهار میلیون بشکه در روز خواهد رسید.

رجبی درباره حجم تولید نفت از آغاز به‌کار دولت سیزدهم تاکنون، توضیح‌داد: در دولت سیزدهم حجم تولید نفت از حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز به حدود روزانه سه میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسیده است.

نخستین گردهمایی تخصصی و هم‌اندیشی مدیران برنامه‌ریزی شرکت ملی نفت ایران با محوریت برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، تدوین برنامه تولید کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت شرکت ملی نفت ایران، اهمیت مطالعات جامع (تکمیلی) زنجیره اکتشاف، توسعه و تولید، نظام‌نامه ایجاد طرح‌ها و پروژه‌های سرمایه‌ای، پیش‌بینی طرح‌ها و پروژه‌های نگهداشت و پشتیبانی تولید در قالب برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت، روش‌های برآورد اعتبار طرح‌ها و پروژه‌های سرمایه‌ای، عملکرد مصوبات ابلاغی هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران، برنامه‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی و رفع ناترازی انرژی، سامانه‌های کنترل و مدیریت اطلاعات طرح‌ها و پروژه‌ها، اهمیت ارتباط و تعامل سازمانی در مدیریت‌های مالی و برنامه‌ریزی شرکت‌ها (مدیریت‌ها)، اهمیت بودجه‌ریزی عملیاتی، امکان تامین منابع مالی طرح‌ها و پروژه‌های سایر منابع و عوامل تاخیر در اجرای پروژه و لزوم ارزیابی اقتصادی طرح‌ها براساس عملکرد واقعی، مورد بحث و بررسی مدیران قرار گرفت.

mdi-tag پدافند غیرعامل mdi-tag شرکت ملی نفت mdi-tag احمد رجبی
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

قیمت سکه وارد کانال ۳۸ میلیون تومان شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۲۹

متقی نیا سرپرست بانک کشاورزی شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۱۷

کاهش ۱٫۱ درصدی نرخ بیکاری نسبت به سال گذشته

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۰۳

برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو با حضور ۳ هزار تاجر خارجی

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۵:۳۹
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
41018
mdi-shape سرویس
اقتصاد
mdi-calendar تاریخ انتشار
۱۳:۴۹:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۳
mdi-update آخرین به‌روز رسانی
۱۴:۵۷:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۳
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
mdi-new-box تازه‌های اقتصاد آرشیو

قیمت سکه وارد کانال ۳۸ میلیون تومان شد

متقی نیا سرپرست بانک کشاورزی شد

کاهش ۱٫۱ درصدی نرخ بیکاری نسبت به سال گذشته

برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو با حضور ۳ هزار تاجر خارجی

تشکیل ستاد مدیریت سیلاب در وزارت نیرو

توسعه میادین نفتی و ثروت‌آفرینی سالانه ۱۵ میلیارد دلار

قیمت گوشت در بهار ۱۴۰۳ بهبور می‌یابد

هجوم سیلاب به غرب ایران پیش‌بینی می‌شود

شاخص بورس ۱۲۰۰۰ واحد رشد کرد

نرخ حق‌الوکاله بانک پارسیان در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

کاهش درآمد نفتی روسیه

بازرس کل از شرکت توزیع برق تهران بزرگ سرزده بازدید کرد

قاچاق پوشاک زیرپوست شهر به حیات خود ادامه می‌دهد

مشکل حقوق پایان سال معلمان با مجوز سران قوا حل می‌شود

ثبات قیمت دلار در معاملات مرکز مبادله

قیمت بیت‌کوین سقوط کرد

جزئیات حراج امروز سکه طلا در مرکز مبادله اعلام شد

بارش گسترده باران و برف در ۱۴ استان کشور

رشد شاخص توسعه انسانی پس از ۴ سال

راه‌اندازی دو خط جدید دریایی به عراق و کویت در نوروز

حرکت رو به رشد اقتصاد نفتی و غیرنفتی در ۹ ماه

نرخ جدید حق بیمه شخص ثالث برای سال ۱۴۰۳ مشخص شد

۴۷۷٫۳ میلیون دلار حواله ارزی در سامانه نیما عرضه شد

معامله ۱۵۰ کیلو شمش طلا در مرکز مبادله ایران

۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی امضا می‌شود

{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو