پنج‌شنبه، ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left اقتصاد mdi-chevron-left هشدار کولاک در ۲۳ استان بازگشت

هشدار کولاک در ۲۳ استان

سازمان هواشناسی کشور با اشاره به فعالیت سامانه بارشی برای امروز در بیشتر مناطق کشور به جز شمال‌غرب بارش برف و باران و وزش باد پیش‌بینی و اعلام کرد: هوای سرد در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته ماندگار است.
دانلود

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، امروز چهارشنبه ۹ اسفند ماه با تقویت فعالیت سامانه بارشی در غالب مناطق کشور به جز شمال‌ غرب ابرناکی، بارش برف و باران و در برخی مناطق وزش باد پیش‌بینی شده است.بارش‌ها در مناطق جنوب و جنوب‌شرق کشور واقع در استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب فارس و بوشهر به صورت رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

فردا پنج‌شنبه ۱۰ اسفند ماه به تدریج در نوار غربی و جنوبی کشور آسمان صاف خواهد شد و بارش‌ها در سواحل دریای خزر، مرکز و نیمه شرقی کشور ادامه دارد؛ همچنین در این روز در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد و در نیمه جنوبی استان سیستان و بلوچستان رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

روز جمعه (۱۱ اسفند) در بخش‌هایی از شمال‌شرق، جنوب و شرق کشور بارش پراکنده و وزش باد خواهیم داشت.

روز شنبه (۱۲ اسفند) آسمان در بیشتر مناطق کشور صاف و آفتابی خواهد بود.

روز یکشنبه (۱۳ اسفند) در بخش‌هایی از شمال‌غرب، غرب و ارتفاعات البرز غربی بارش پراکنده پیش‌بینی شده است.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی هوای سرد در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته ماندگار است.

خلیج فارس امروز و خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان از فردا (پنج‌شنبه) تا روز شنبه آینده مواج و متلاطم خواهند بود.

تداوم سرمای در تهران تا ظهر پنج‌شنبه

آسمان تهران امروز ابری و مه‌آلود در بعضی ساعات همراه با بارش باران و برف و وزش باد پیش‌بینی شده است که در شب وزش باد شدید خواهد بود.

فردا نیز تهران آسمانی نیمه‌ابری در صبح همراه بارش پراکنده است که به تدریج کاهش ابر و گاهی وزش باد شدید را خواهیم داشت. کمینه و بیشینه دمای هوا در پایتخت امروز ۲- و ۲ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران با تاکید بر اینکه در ارتفاعات محدودیت دید، کولاک برف، احتمال ریزش بهمن و در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ مورد انتظار است، اعلام کرد که از ظهر پنج‌شنبه تا روز شنبه آینده روند افزایش نسبی دما در تهران پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این گزارش در روزهای جمعه و شنبه با استقرار جوی نسبتاً پایدار، وضعیت جوی استان تهران آسمانی صاف تا قسمتی ابری و در نواحی پرتردد شهری با افزایش نسبی آلاینده‌ها پیش‌بینی شده است.

هشدار هواشناسی در مورد کولاک برف در ۲۳ استان

سازمان هواشناسی کشور همچنین روز گذشته با صدور هشدار نارنجی رنگ اعلام کرد: امروز (چهارشنبه) در شرق گیلان، مازندران، خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، یزد، نیمه شمالی و غرب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، شمال شرق خوزستان، لرستان، مرکزی، قم، همدان، کرمانشاه، نیمه جنوبی کردستان، ارتفاعات استان‌های فارس، سمنان و کرمان و ارتفاعات و دامنه استان‌های البرز، قزوین و تهران بارش برف، باران، وزش باد شدید موقتی، ماندگاری هوای سرد، کولاک برف و مه رخ خواهد داد.

روز پنج‌شنبه (فردا) نیز در شرق مازندران، گلستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و ارتفاعات استان‌های سمنان، خراسان شمالی، کرمان و یزد بارش برف، باران، وزش باد شدید موقتی، ماندگاری هوای سرد، کولاک برف و مه پیش‌بینی می‌شود.

این شرایط جوی سبب احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، یخ‌زدگی و لغزندگی زمین در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، انسداد گردنه‌های مسیرهای برف‌گیر، کاهش دید، بهمن، احتمال قطعی برق به‌ویژه در نواحی روستایی و خسارت به سازه‌های موقت، ماشین‌آلات کشاورزی و نهال‌ها خواهد شد.

سازمان هواشناسی در هشدار خود با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی تاکید کرد که وقوع رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و کاهش محسوس دما امروز در سیستان و بلوچستان، کرمان، شرق هرمزگان، بوشهر و نیمه جنوبی فارس و فردا در سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان وجود دارد.

در این شرایط اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، آب‌گرفتگی معابر، طغیان رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها، سر ریز شدن سدها، صاعقه، کاهش دید در مناطق کوهستانی و خسارت به سازه‌های موقت، ماشین‌آلات کشاورزی و محصولات زراعی و باغی پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/

mdi-tag ایران آنلاین mdi-tag سازمان هواشناسی mdi-tag هشدار کولاک mdi-tag بارش برف سنگین
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

قیمت سکه وارد کانال ۳۸ میلیون تومان شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۲۹

متقی نیا سرپرست بانک کشاورزی شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۱۷

کاهش ۱٫۱ درصدی نرخ بیکاری نسبت به سال گذشته

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۰۳

برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو با حضور ۳ هزار تاجر خارجی

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۵:۳۹
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
47272
mdi-shape سرویس
اقتصاد
mdi-calendar تاریخ انتشار
۰۹:۱۷:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۹
mdi-update آخرین به‌روز رسانی
۰۹:۵۷:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۹
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
mdi-new-box تازه‌های اقتصاد آرشیو

قیمت سکه وارد کانال ۳۸ میلیون تومان شد

متقی نیا سرپرست بانک کشاورزی شد

کاهش ۱٫۱ درصدی نرخ بیکاری نسبت به سال گذشته

برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو با حضور ۳ هزار تاجر خارجی

تشکیل ستاد مدیریت سیلاب در وزارت نیرو

توسعه میادین نفتی و ثروت‌آفرینی سالانه ۱۵ میلیارد دلار

قیمت گوشت در بهار ۱۴۰۳ بهبور می‌یابد

هجوم سیلاب به غرب ایران پیش‌بینی می‌شود

شاخص بورس ۱۲۰۰۰ واحد رشد کرد

نرخ حق‌الوکاله بانک پارسیان در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

کاهش درآمد نفتی روسیه

بازرس کل از شرکت توزیع برق تهران بزرگ سرزده بازدید کرد

قاچاق پوشاک زیرپوست شهر به حیات خود ادامه می‌دهد

مشکل حقوق پایان سال معلمان با مجوز سران قوا حل می‌شود

ثبات قیمت دلار در معاملات مرکز مبادله

قیمت بیت‌کوین سقوط کرد

جزئیات حراج امروز سکه طلا در مرکز مبادله اعلام شد

بارش گسترده باران و برف در ۱۴ استان کشور

رشد شاخص توسعه انسانی پس از ۴ سال

راه‌اندازی دو خط جدید دریایی به عراق و کویت در نوروز

حرکت رو به رشد اقتصاد نفتی و غیرنفتی در ۹ ماه

نرخ جدید حق بیمه شخص ثالث برای سال ۱۴۰۳ مشخص شد

۴۷۷٫۳ میلیون دلار حواله ارزی در سامانه نیما عرضه شد

معامله ۱۵۰ کیلو شمش طلا در مرکز مبادله ایران

۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی امضا می‌شود

{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو