پنج‌شنبه، ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left اقتصاد mdi-chevron-left ایران در بین ۵ کشور سازنده توربین در جهان بازگشت

ایران در بین ۵ کشور سازنده توربین در جهان

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اعلام اینکه می‌توانیم خدمات تعمیرات نیروگاهی را به کشورهای منطقه ارائه دهیم، گفت: اکنون ایران یکی از پنج کشور سازنده توربین در جهان است و ۹۱ درصد قطعات نیروگاهی در کشور تولید می‌شود.
دانلود

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، ناصر اسکندری در بازدید خبرنگاران از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران اظهار داشت: اکنون به عنوان یکی از پنج کشور سازنده توربین در جهان مطرح هستیم و در مناقصه‌های جهانی شرکت می‌کنیم زیرا توانایی ساخت داخل زیاد است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون تولیدکننده قطعات نیروگاهی هستیم و وابستگی به خارج از مرزها نداریم، این نتیجه تصمیم‌های شجاعانه‌ای است که منجر به تشکیل شرکت نیروگاهی شده است.

معاون راهبری تولید برق حرارتی با بیان اینکه ۹۱ درصد قطعات نیروگاهی در کشور تولید می‌شود و از نظر ظرفیت نصب شده رتبه نهم جهان را داریم، گفت: در گذشته از حضور متخصصان خارجی بهره می‌بردیم، اما امروز فقط متخصصان داخلی کار تولید و تعمیر قطعات را انجام می‌دهند و ۸۲۵ هزار قطعه نیروگاهی ساخت داخل شده است.

۹۴ درصد انرژی کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌شود

اسکندری ادامه داد: نیروگاه‌های حرارتی ۹۴ درصد انرژی کشور را تولید می‌کنند و ۶ درصد تولید را نیز دیگر نیروگاه‌ها انجام می‌دهند. در دولت سیزدهم، ۴۲ واحد نیروگاهی جدید به مدار آمده که ۲۹ واحد گازی و ۱۳ واحد بخار بوده است.

وی گفت: واحدهای بخاری دو هزار و ۱۰۰ مگاوات تولید برق دارند بدون اینکه سوخت مصرف کنند و این باعث شده ۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی شود.

معاون راهبری تولید برق حرارتی اظهار داشت: صنعت برق باوجود تحریم در ارائه خدمات به مردم کوچک‌ترین کوتاهی نداشته، زیرا ۸۰ میلیون ناظر فعالیت‌های آن را نظارت می‌کنند.

اسکندری خاطرنشان کرد: صنعت برق در دو سال گذشته باوجود تنگنای اقتصادی و تحریم توانسته با ۹۸ درصد آمادگی در خدمت مردم باشد در حالی که این رقم در جهان ۹۵ درصد است.

۶۲۰ واحد نیروگاهی در کشور برق تولید می‌کنند

وی با اعلام اینکه بیش از ۶۲۰ واحد نیروگاهی در کشور تولید برق دارند، گفت: در این بین نیروگاهی داشتیم که با ۶۴ سال عمر در اوج تابستان با حداکثر ظرفیت تولید برق داشته است.

معاون شرکت حرارتی ظرفیت نیروگاهی کشور در ابتدای انقلاب را ۷ هزار مگاوات اعلام کرد که اکنون به ۷۵ هزار مگاوات رسیده که رشد ۱۵ برابری داشته است.

اسکندری خاطرنشان کرد: بازدهی نیروگاهی از ابتدای ۱۴۰۱ به ۳۹.۱ درصد رسیده است، ضمن آنکه کاهش تلفات و همچنین استفاده از شرکت‌های دانش بنیان بک برنامه جدی در دستور کار است.

افزایش برنامه تعمیرات نیروگاهی برای تابستان

وی گفت: در تابستان به دلیل اوج بار ضرورت دارد از حداکثر ظرفیت نیروگاهی استفاده شود؛ بنابراین نیروگاه‌ها برای تعمیرات از مدار خارج نمی‌شوند.

معاون راهبری شرکت تولید برق حرارتی در باره برنامه تعمیرات نیروگاه‌ها، ادامه داد: سال گذشته ۹۴ هزار مگاوات فعالیت تعمیراتی داشتیم که امسال ۱۱۰ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی داریم.

اسکندری تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود از نیروگاه‌های برقابی در فصل تابستان تولید برق زیادی نداشته باشیم، بنابراین برق حرارتی جایگزین خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود امسال فصل گرما زودتر آغاز شود؛ بنابراین تا نیمه اردیبهشت باید به ۱۰۰ درصد آمادگی برسیم و تعمراتی نیروگاهی به پایان برسد.

وی با تاکید بر اینکه تابستان ۱۴۰۳ را بدون خاموشی سپری خواهیم کرد، گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۸ قطعه نیروگاهی داخلی سازی شد که مانع از خروج ۱۷.۵ میلیون یورو از کشور شده است که یک هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی ارزی داشته‌ایم.

معاون راهبری تولید برق حرارتی با اعلام اینکه در حال حاضر سوخت ۱۶ نیروگاه مازوت و بقیه از گازوییل استفاده می‌کنند، بیان داشت: همواره اولویت اصلی تامین گاز بخش خانگی بوده است؛ بنابراین طبیعی است که با افزایش مصرف گاز خانگی تحویل گاز به نیروگاه‌ها کاهش یابد.

اسکندری هزینه تعمیرات را در سال جاری ۱۲ هزار میلیارد تومان عنوان و اعلام کرد: ۶۸ درصد ظرفیت نیروگاهی در دست بخش خصوصی ۳۲ درصد برعهده برق حرارتی است؛ اما تامین سوخت و مدیریت تامین و آمادگی نیروگاه‌ها بر عهده برق حرارتی است.

mdi-tag برق حرارتی mdi-tag ایران آنلاین
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

قیمت سکه وارد کانال ۳۸ میلیون تومان شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۲۹

متقی نیا سرپرست بانک کشاورزی شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۱۷

کاهش ۱٫۱ درصدی نرخ بیکاری نسبت به سال گذشته

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۹:۰۳

برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو با حضور ۳ هزار تاجر خارجی

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۵:۳۹
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
48071
mdi-shape سرویس
اقتصاد
mdi-calendar تاریخ انتشار
۲۱:۰۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۴
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
mdi-new-box تازه‌های اقتصاد آرشیو

قیمت سکه وارد کانال ۳۸ میلیون تومان شد

متقی نیا سرپرست بانک کشاورزی شد

کاهش ۱٫۱ درصدی نرخ بیکاری نسبت به سال گذشته

برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو با حضور ۳ هزار تاجر خارجی

تشکیل ستاد مدیریت سیلاب در وزارت نیرو

توسعه میادین نفتی و ثروت‌آفرینی سالانه ۱۵ میلیارد دلار

قیمت گوشت در بهار ۱۴۰۳ بهبور می‌یابد

هجوم سیلاب به غرب ایران پیش‌بینی می‌شود

شاخص بورس ۱۲۰۰۰ واحد رشد کرد

نرخ حق‌الوکاله بانک پارسیان در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

کاهش درآمد نفتی روسیه

بازرس کل از شرکت توزیع برق تهران بزرگ سرزده بازدید کرد

قاچاق پوشاک زیرپوست شهر به حیات خود ادامه می‌دهد

مشکل حقوق پایان سال معلمان با مجوز سران قوا حل می‌شود

ثبات قیمت دلار در معاملات مرکز مبادله

قیمت بیت‌کوین سقوط کرد

جزئیات حراج امروز سکه طلا در مرکز مبادله اعلام شد

بارش گسترده باران و برف در ۱۴ استان کشور

رشد شاخص توسعه انسانی پس از ۴ سال

راه‌اندازی دو خط جدید دریایی به عراق و کویت در نوروز

حرکت رو به رشد اقتصاد نفتی و غیرنفتی در ۹ ماه

نرخ جدید حق بیمه شخص ثالث برای سال ۱۴۰۳ مشخص شد

۴۷۷٫۳ میلیون دلار حواله ارزی در سامانه نیما عرضه شد

معامله ۱۵۰ کیلو شمش طلا در مرکز مبادله ایران

۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی امضا می‌شود

{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو