شنبه، ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left استان‌ها mdi-chevron-left اقدامات وزارت جهاد برای جلوگیری از هدررفت بارندگی‌های رگباری بازگشت

اقدامات وزارت جهاد برای جلوگیری از هدررفت بارندگی‌های رگباری

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دراز مدت وزارت جهاد کشاورزی با همکاری سایر وزارتخانه نظیر نیرو انجام مطالعه جامع برای جلوگیری از هدر رفت منابع آبی ناشی از بارندگی‌های رگباری در سیستان و بلوچستان است.
دانلود

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، صفدر نیازی شهرکی در جلسه ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان در چابهار اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های درازمدت وزارت جهاد کشاورزی با همکاری سایر وزارتخانه‌ها نظیر نیرو انجام مطالعه جامع برای جلوگیری از هدررفت منابع آبی ناشی از بارندگی‌های رگباری در سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: به دستور وزیر جهاد کشاورزی از روز چهارشنبه در این استان حضور یافتیم و با بررسی وضعیت نقاط سیل‌زده در شهرستان‌های مختلف نظیر دشتیاری، چابهار، نیکشهر و قصرقند برای جبران خسارت سیل به بخش کشاورزی این خطه که بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است، برنامه‌هایی در سه قالب کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت در نظر گرفته شد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در این راستا در گام نخست در قالب برنامه کوتاه‌مدت ترمیم سریع بیش از ۱۵۰ رشته قنات و تعدادی کانال‌ها و چاه و چاهک‌هایی که در این سیلاب دچار خسارت شده‌اند به عنوان مهم‌ترین منبع آبی بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار دارد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین منابع تامین آب در سیستان و بلوچستان «هوتک» است، گفت: با توجه به اینکه هوتک‌ها سازه‌های بسیار ارزان‌قیمت و یکی از بهترین منابع آب هستند این وزارتخانه در نظر دارد حدود ۲۰۰ هوتک را با کار کارشناسی و مشاوره‌ای که در حال انجام است را در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز احداث کند.

نیازی شهرکی اضافه کرد: همچنین با توجه به اینکه در جنوب سیستان و بلوچستان بین هر دو تا چهار سال یک بار شاهد بارش‌های سنگینی هستیم و از سوی دیگر به دلیل تغییر اقلیم از این پس بارش‌های شدید و سیل‌آسا در این خطه رخ خواهد داد باید برای این گونه بارش‌ها آماده بود و بتوان آن را مهار کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در راستای استفاده بهینه از منابع آبی، به دنبال مطالعه طرح جامع برای استان هستیم و با همکاری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و همچنین سایر وزارتخانه نظیر نیرو یک طرح کاملی مطالعه و به مرور به مرحله اجرا درآید.

انتهای پیام/

mdi-tag ایران آنلاین mdi-tag صفدر نیازی شهرکی mdi-tag ستاد مدیریت بحران mdi-tag سیل سیستان و بلوچستان mdi-tag وزارت جهاد کشاورزی
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

تعطیلی مجدد پروژه راه‌آهن لرستان

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۵:۲۵

فرمانده مرزبانی فراجا:

نظارت بر مناطق حساس کشور با هوشمندسازی

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۴:۱۷

عملیات امدادی در سیل سیستان و بلوچستان پایان یافت

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۱:۲۴

کمک‌های مردمی استان کهگیلویه و بویراحمد به سیستان و بلوچستان

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۰۹:۵۰
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
48788
mdi-shape سرویس
استان‌ها
mdi-calendar تاریخ انتشار
۱۳:۰۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
mdi-update آخرین به‌روز رسانی
۱۳:۰۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو