گروه سیاسی ایران آنلاین: در زمانه ای که جریان های معاند به هر رویداد اجتماعی، ورزشی و حتی زیست محیطی چنگ می زنند تا از نظام اسلامی مشروعیت زدایی کنند، انتخابات و وزن سیاسی-اجتماعی آن می توانست بزرگترین بخت آنها در این خصوص باشد. اما حضور قابل قبول مردم در پای صندوق های رای، اتفاق دیگری را رقم زد.
آمارهای اولیه نشان می دهند که دیروز 42 درصد از واجدان شرایط پای صندوق های رای رفته اند. هرچند این حضور با دوره قبل یعنی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تغییر محسوسی نداشته است، اما هر دوره ای را باید با شرایط خاص خودش سنجید و بررسی کرد.
در سال گذشته که به بهانه درگذشت مهسا امینی، شعار "زن، زندگی، آزادی" اسم رمز عملیات هیبریدی (ترکیبی) علیه ایران اسلامی شد. تمام تلاش ها در جهت مشروعیت زدایی از نظام و معرفی جایگزینی برای آن بود. از زیر خاک درآوردن چهره های دسته چندم هالیوودی گرفته تا روتوش کردن چهره سیاه ربع پهلوی و راه اندازی کمیپن ها و هیاهوهای متعدد، همگی در همین راستا صورت می گرفت.
یادمان هست که چند ماه پس از ماجرای مهسا امینی که هنوز کشور درگیر تبعات آن بود، جام جهانی فوتبال به عنوان بزرگترین و حدالمقدور جذابترین رویداد ورزشی جهان شروع شد. در این جام که تیم کشورمان ششمین حضور خود را تجربه می کرد و اتفاقا امیدهای زیادی نیز به آن می رفت، هجمه عظیمی علیه تیم ملی صورت گرفت. کار به جایی رسید که نگاه معاندان به لب های بازیکنان دوخته شده بود تا ببیند کدام یک از آنها سرود ملی را زمزمه می کند و کدام یک سکوت پیشه می سازد!
در چنین سناریویی، بی احترامی به سرود ملی، آتش زدن پرچم ایران که البته مسبوق به سابقه هم بود و حمله هدفمند به چهره های محبوب چون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تخریب برخی از تندیس های ایشان و... همگی یک پیام در خود داشت و آن هم علاوه بر مشروعیت زدایی از نظام اسلامی، کمرنگ کردن احساسات مهین پرستانه مردم ایران بود.
در وانفسای حرمت شکنی ها نسبت به ارزش ها و دستاویز قرار دادن هر رویداد اجتماعی، سیاسی، ورزشی و حتی زیست محیطی برای حمله به کیان ایران اسلامی، انتخابات بحث مهمی بود که تمرکز عمده ای نیز از سوی جریان های معاند روی آن صورت گرفت.
برهمین اساس در یکسال گذشته شاهد بودیم که کمپین بزرگی از سوی معاندان برای دلسرد کردن مردم نسبت به انتخابات 11 اسفند 1402 در دستور کار جریان های مخالف قرار گرفت. در این راستا پیشگویی های عجیب و غریبی نیز نسبت به درصد حضور مردم ارائه می شد. در اغلب این پیشبینی ها آمارها زیر 30 درصد را نشان می دادند. چنانچه روزنامه گاردین از مشارکت 27 درصدی و ایران اینترنشال نیز از مشارکت 25 درصدی و در خوشیبنانه ترین حالت، از حضور 35 درصدی مردم سخن می گفت.
اما در پایان تمامی این هیاهوها، آن کسی که حرف نهایی را زد، ملت ایران بود که دیروز با حضور قابل قبول خود در پای صندوق های رای علی رغم تمامی هجمه ها، تبلیغات سوء، فرافکنی ها و شایعات دلسرد کننده، چیزی در حدود 25 میلیون نفر از واجدان شرایط خود را پای صندوق های رای فرستادند. با شکستی که دیروز جریان های معاند از ملت ایران خوردند، بهترین جمله در وصف این حماسه آفرینی همان تیتری است که اغلب رسانه های منصف در این خصوص برگزیدند؛ "بزرگترین کمپین تحریم انتخابات پس از انقلاب اسلامی شکست خورد".
انتهای پیام/