روزنامه ایران جمعه: هوای بارانی این روزها دلم را پر از نسیم گذشته میکند. یاد آن روز که با هم بدون چتر زیر باران قدم میزدیم. پول زیادی نداشتیم اما بهانه زیادی برای با هم بودن داشتیم.
با هم به گذرگاه هنر رفتیم. بخار گرم فرنی لبخند میزد. ظرف فرنی، دستهای سردمان را گرم میکرد. گربهای زیردست و پای من میلولید. از درختان چک چک باران روی سرمان میریخت. هوا تقریباً تاریک بود و ما عادت داشتیم تا خانه پیاده برویم. تا به خانه برسیم از هر دری صحبت کردیم و همین که به خانه رسیدیم جمله تاریخی (هیچجا خونه خودمون نمیشه) را هر دو با صدای بلند گفتیم.
خنده بیجهت، در آن روزگاران در خانه ما عادی بود. حتی وقتی قهر بودیم، یک کوکو با سیب زمینی خام درست میکردم که وسط آن نیمپخته و دور آن برشته میشد، وقتی روی میز میگذاشتم کمی نگاه میکرد و من سریع دور کوکو که برشته بود را برمیداشتم.
نگاهش خیره روی من بود و تکان نمیخورد و من نگاهم را میدزدیدم و برای اینکه نخندم دهانم را پر از غذا میکردم. آخر سر خنده امانم را میبرید و هردو آنقدر ریسه میرفتیم که گرسنهتر از پیش کوکوهای خام را با لذت میخوردیم. او با لحن مهربان خواهش میکرد کوکو سیبزمینی درست نکنم و من میگفتم: پس چطور با تو آشتی کنم؟
بعد ازچند سال زندگی، برای آشتی او برایم نامه مینویسد و من برای آشتی کیک کدوحلوایی درست میکنم و او با همان لحن مهربان میخندد و میگوید: هیچجا خونه خودمون نمیشه.
کیک کدوحلوایی و گردو
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه (لیوان دسته دار)
کدوحلوایی 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر نیم پیمانه
روغن نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نیم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دستور پخت
فر را روشن کنید تا گرم شود.
کدوها را پوست بگیرید و خرد کنید. با آب کم بگذارید بپزد. وقتی کدو پخت، باید هیچ آبی نداشته باشد. کدوهای پخته را پوره کنید.
تخممرغها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. بعد کدو، آرد، بیکینگ پودر، روغن و شیر را اضافه کنید و آرام هم بزنید. در آخر گردو را آردی کرده (برای اینکه گردوها ته ظرف نروند) به مایه کیک اضافه
کنید.
قالب را چرب کرده و مواد کیک را درون آن ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر داغ شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. وقتی سرد شد برای تزئین شکلات پرتقالی را آب کرده، روی کیک بریزید (به دلخواه).
نوش جان، گوارای وجود
انتهای پیام/