روزنامه ایران: این تغییر هرچند به معنای نفی تلاشها و اقدامات استاندار سابق، بویژه در پشتیبانی از مراسم اربعین نیست، اما واقعیت این است که آیتالله رئیسی بارها تأکید کرده که تحولگرایی، توانمندی و البته روحیه انقلابی، از ملاکهای تصدی سمتها و مسئولیتها است. بر همین اساس میتوان ادعا کرد در دولت انقلابی و مردمی سیزدهم، مسئولیتها همیشگی نیست. به عبارت دیگر اینطور نیست که پس از یکبار انتصاب، مدیران ولو با هر کارنامهای، همچنان در سمت خود باقی بمانند، چراکه اولویت رئیسجمهور و راهبرد اساسی دولت، حل مسأله و گرهگشایی از زندگی ایرانیان است. برهمین اساس است که آیتالله رئیسی بر ارزیابی مستمر عملکرد مدیران تأکید دارد، ارزیابیای که گاه ضرورت ایجاب میکند وزرا نیز تغییر کنند و جای خود را به چهرههای جدید بدهند، هرچند این امر به معنی نفی توانمندیهای مدیران نیست، اما مسأله اینجا است که تحولگرایی در دولت توقفبردار نیست.
سه شاخص مهم در ارزیابی استانداران
تغییر استاندار کرمانشاه را باید در همین راستا ارزیابی کرد. با وجود تلاشهای استاندار سابق در ماههای گذشته، اما شاخصها و ارزیابیها نشان داد که باید چهره جدیدی جایگزین شود. احمد وحیدی، وزیر کشور در گفتوگو با «ایران» تحول در حوزههای «مسکن»، «اشتغال» و «تعاملات مردمی» را از جمله شاخصهای مهم ارزیابی استانداران بیان و اعلام کرد که براساس این رویکرد، احتمالاً در آینده شاهد تغییر یک یا دو استاندار دیگر هم باشیم.
وزیر کشور در پاسخ به اینکه جابهجایی استاندار کرمانشاه براساس چه مکانیسمی صورت گرفته است، اظهار کرد: استاندارانی که تاکنون مشغول به کار بودند، فعالیتهای بسیار خوبی داشتند و در مدت مسئولیت خود یک کار واقعاً شبانهروزی را انجام میدادند و تلاش فراوان داشتند، اما مسأله دیگری هم وجود دارد و آن اینکه در طول فعالیت هر مدیر، ارزیابیهایی انجام میشود.
وی اضافه کرد: براساس این ارزیابیها گاهی تغییراتی انجام میشود، اما این تغییرات به این مفهوم نیست که زحمات و تلاشهای بسیار گستردهای که مدیران داشتند نادیده گرفته شود، کما اینکه استاندار سابق کرمانشاه چه در مسائل اجتماعی و اقتصادی و چه در زمینه اربعین و فعالیتهای مختلف، تلاش زیادی انجام دادند، اما با وجود اینها، گاهی لازم میشود تغییراتی صورت بگیرد.
پوپایی و اصلاحات از درون دولت
وحیدی در پاسخ به اینکه آیا ارزیابیها درباره عملکرد و مدیریت استانداران ادامهدار خواهد بود، گفت: این کار از نشانههای پویایی دولت است، به این معنی که در یک دولت پویا اگر احیاناً لازم باشد اصلاحاتی اتفاق بیفتد، خود دولت این اصلاحات را انجام خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه این ارزیابیها همچون سایر بخشهای دولت در وزارت کشور هم در جریان است، اضافه کرد: ارزیابی مستمر مدیران در سازکارهای ما نیز هست، طبیعتاً در این ارزیابیها گاهی شاید لازم شود کسی جابهجا شود و از نقطهای به نقطهای دیگر برود، این امری طبیعی است و به صورت یک جریان و روند جاری، اکنون در دولت وجود دارد.
انتهای پیام/