به گزارش ایران آنلاین، تک نشان نقره یکضرب جهان در دسته وزنی غیرالمپیکی 109 کیلوگرم، آن هم در نخستین حضور بینالمللی با دوبنده تیم ملی وزنهبرداری در رقابتهای جهانی 2022 کلمبیا، کمترین مزد تلاش و اراده پولادین جوانترین عضو تیم اعزامی به بوگوتا یعنی مهدی کرمی دلاور زنجانی وزنهبرداری ایران بود. کرمی جوان و باانگیزه اگر در عرصه بینالمللی تجربه بیشتری داشت قطعاً میتوانست به راحتی با کسب مدالهای دوضرب و مجموع نیز کاری کند کارستان و در نخستین تجربه جهانی خود رکوردی قابل تقدیر را ثبت نماید. اما این جوان باانگیزه معتقد است اگر در دوضرب بین حرکات اول و دومش فاصله نمیافتاد و بدنش سرد نمیشد، مطمئناً توانایی ثبت رکوردهای بالاتر برای کسب مدال دوضرب و مجموع را نیز داشت. به همین بهانه بعد از بازگشت از رقابتهای جهانی پای صحبت او نشستیم تا دلیل از دست رفتن مدالهای دوضرب و مجموع ارزشمند جهان را از زبان خودش بشنویم.
در یکضرب خیلی سرحال بودم
ملیپوش وزنهبرداری ایران در رقابتهای جهانی 2022 کلمبیا در دسته 109 کیلوگرم در خصوص عملکرد فنیاش در حرکت یکضرب که منجر به کسب نخستین مدال جهانی او در بوگوتا شد میگوید: «خودم هم قبل اعزام میدانستم که خیلی روی مدالآوری و عملکرد فنیام در رقابتهای جهانی حساب ویژهای باز نمیشود اما چون میدانستم که شرایط بدنیام خوب است و انگیزه بالایی برای اثبات توانمندیام به کادر فنی دارم در روز مسابقه با تمام قدرت برای کسب بهترین نتیجه روی تخته رفتم. خودتان دیدید که این دوره از مسابقات جهانی با توجه به اینکه نخستین مرحله گزینشی کسب امتیاز و سهمیه ورودی به بازیهای المپیک 2024 پاریس بود، تمامی قدرتهای برتر دنیا با قدرت روی تخته مسابقه حاضر شده بودند. همه مدعیان به بوگوتا آمده بودند تا دست پر به کشور خود برگردند و برای امتیاز ورودی با رقبای خود بجنگند. من هم با همین روحیه و انگیزه در یکضرب بدنم را گرم کردم تا با کسب بهترین نتیجه کارم را تمام کنم. جدیترین رقبایم سوای روسلان نورالدینف وزنهبردار مطرح و عنواندار ازبک، چخیدزه از گرجستان و رافائل کاستیلو از کشور میزبان یعنی کلمبیا بود و آیمن باچا از تونس. من در یکضرب خیلی خوب بدنم را با کمک و همفکری کادرفنی گرم کردم و نهایتاً با آنالیز خوبی که از رقبا داشتیم، موفق شدم با مهار وزنههای 170، 174 و 176 کیلوگرم تنها با یک کیلو اختلاف نسبت به نورالدینف ازبک روی سکوی نایب قهرمانی جهان در حرکت یکضرب قرار گرفته و صاحب نشان نقره جهان شوم. این مدال ارزشمندترین مدالی بود که در دوره قهرمانیام تا به امروز کسب کردم. روسلان فقط یک کیلوگرم از من بیشتر وزنه زد و به طلا رسید. مطمئناً اگر تجربه بیشتری داشتم و کادرفنی هم میتوانست اعتماد بیشتری روی من از نظر فنی داشته باشد، حتی میتوانستم به جای نقره یکضرب، صاحب طلای یکضرب جهانی شوم اما خب قسمتم همین نقره بود که خدا را شکر به آن رسیدم. من در یکضرب خیلی سرحال بودم و با انگیزه و همین موضوع نیز خیلی روی عملکردم تأثیر گذاشت.»
در دوضرب بدنم سرد شد
مهدی کرمی دارنده نشان نقره یکضرب جهان در رقابتهای جهانی 2022 کلمبیا در مورد عملکردش در حرکت دوضرب و مجموع و از دست رفتن 2 مدال ارزشمند در این دوره از رقابتها همینطور برنامهریزیای که برای آینده دارد تأکید میکند: «دقیقاً موافقم که مدال دوضرب و مجموع هم در مشتم بود و میتوانستم صاحب این افتخار ارزشمند در بوگوتا شوم. اما من وقتی وزنه 210 کیلوگرمی را در حرکت اول دوضربم مهار کردم، انتخاب دوم کادرفنی برایم وزنه 216 کیلوگرم بود که همین موضوع باعث شد حضورم روی تخته برای رفتن پشت این وزنه خیلی طول بکشد. به همین دلیل بدنم سرد شد و انگیزه رقابتی که در یکضرب داشتم کمرنگ شد. به همین دلیل اگرچه در تمرینات رکوردهای بالاتر و بیشتری ثبت کرده بود، اما اینجا نتوانستم وزنه 216 کیلوگرم را مهار کنم و همین موضوع هم باعث شد مدال دوضرب و مجموع جهان را به راحتی از دست بدهم. من با مجموع 388 یا 389 کیلوگرم به راحتی روی سکوی نایب قهرمانی یا سومی جهان بودم، اما هر چه بود تمام شد و این مدال اینجا در کلمبیا قسمتم نشد.
برای طلای بازیهای آسیایی برنامه دارم
مهدی کرمی در خصوص هدفش برای آینده خصوصاً بازیهای آسیایی هانگژو ی چین تأکید دارد: «قطعاً مهمترین هدفم در دسته وزنی 109 کیلوگرم که وزن غیر المپیکی است، اولاً حضور در بازیهای آسیایی 2023 هانگژو است. سپس رقابت جدی با روسلان نورالدینف ازبک برای کسب سکوی قهرمانی و مدال طلای بازیهای آسیایی. امیدوارم شرایط برایم مهیا باشد تا بتوانم به اهدافم برسم.»
انتهای پیام/