یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left بین‌الملل mdi-chevron-left واکنش آمریکا به اظهارات رهبر انقلاب درباره قمار عادی سازی… بازگشت

واکنش آمریکا به اظهارات رهبر انقلاب درباره قمار عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل

دانلود

به گزارش ایران آنلاین، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات مقام معظم رهبری درباره قمار عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم اسرائیل مدعی شد که عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل می‌تواند موجب ایجاد دگرگونی در منطقه خاورمیانه شود.

ودانت پاتل معاون متیو میلر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی برابر با سوم اکتبر و ۱۱ مهرماه این مطلب را در پاسخ به سوال خبرنگاری بیان کرد که از او درباره اظهارات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت در عید ولادت پیامبر اعظم (ص) مبنی بر اینکه « نظر قطعی جمهوری اسلامی این است دولت‌هایی که قمار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را سرمشق کار خود قرار دهند، ضرر خواهند کرد؛ چرا که این رژیم رفتنی است و آنها در حال شرط‌ بندی روی اسب بازنده هستند.» پرسید.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال در نشست خبری خود در واشنگتن ادعا کرد: وقتی یک توافق عادی سازی ( روابط کشورهای عربی با رژیم اسرائیل) می تواند بالقوه برای منطقه دگرگون کننده باشد، مطمئن نیستم به شنیدن آن نظرات علاقه ای داشته باشیم.

این مقام آمریکایی در ادامه ادعاهایش افزود: "بخشی از پیوند و روابط دو جانبه ما با بخشی از این کشورها از جمله با عربستان سعودی و اسرائیل در مقابله و مبارزه با فعالیت های مخرب و بی ثبات کننده حکومت ایران است که در آن شرکت دارد."

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ۱۱ مهرماه در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت در عید ولادت پیامبر اعظم (ص) با بیان اینکه اسرائیل از غیظ کشورهای مانع دستیابی این رژیم به نیل تا فرات خواهد مُرد، به دولت‌هایی که سراغ قمار عادی‌سازی روابط رفته‌اند هشدار دادند که از شرط‌بندی روی اسب بازنده ضرر خواهند کرد.

واکنش آمریکا به رونمایی پهپاد "کمان ۱۹"

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال دیگری در خصوص رونمایی از پهپاد جدید ایران و احتمال ارسال آن به کشورهای دیگر مدعی شد: استفاده از هرگونه تجهیزات نظامی ایران یک تهدید است و خرید تسلیحات از این کشور به اقدامات بی ثبات کننده ایران کمک می کند.

معاون متیو میلر افزود: هرگونه تجهیزات جدید خطر گسترش اقدامات مخرب ایران مانند افزایش همکاری های تهران با مسکو را به دنبال دارد. آمریکا به استفاده از اختیارات و ابزار خود برای مسوول ساختن ایران ادامه خواهد داد. ما این اقدامات را با همکاری نزدیک متحدان خود انجام می دهیم.

پهپاد «کمان ۱۹» برای نخستین بار در رزمایش مشترک پهپادی ارتش، با انجام پرواز به چرخه عملیاتی وارد و عملیات اخلال هواپایه و اقدامات جنگ الکترونیک نیز در حوزه پهپادی با موفقیت اجرا شد.

به گزارش ایرنا، امیرسرتیپ «علیرضا شیخ» سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش ۱۱ مهرماه گفت: در ادامه این رزمایش، یگان‌های جنگ الکترونیک از نیروهای چهارگانه ارتش روش‌ها و راهکارهای جنگ الکترونیک را تمرین و اجرا کردند.

وی ادامه داد: عملیات اخلال ارتباطی زمین پایه در ارتباط پهپاد با ایستگاه کنترل زمینی و اخلال الکترونیک بر روی پهپادهای مهاجم نیروی حمله‌ور و کنترل این پهپادها به منظور جلوگیری از نفوذ به منطقه رزمایش از جمله اقدامات صورت گرفته در این بخش از رزمایش بود که توسط نیروهای جنگالی حاضر در منطقه رزمایش تمرین شد.

سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش افزود: همچنین در این مرحله از رزمایش، عملیات اختلال در ارتباط پهپادی به صورت هواپایه و توسط پهپادهای ابابیل ۴ و کمان ۱۹ با موفقیت اجرا شد.

به گزارش ایرنا، دولت دموکرات کنونی آمریکا برای خروج از بن‌بست‌ها در عرصه سیاست خارجی، رویکرد "دیپلماسی، فشار و بازدارندگی" را در دستور کار قرار داده تا تنش‌های موجود و احتمالی را در منطقه و در قبال جمهوری اسلامی ایران تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور در نوامبر ۲۰۲۴ به زعم خودش"کنترل" کند.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا ۲۴ مرداد ماه امسال در جمع خبرنگاران، رویکرد کلی واشنگتن را در قبال ایران "دیپلماسی، فشار و بازدارندگی" اعلام کرد اما منابع دیپلماتیک غربی ادعا می‌کنند که کاخ سفید در تلاش است "تاکتیک کنترل تنش‌ها" را تا پیش از انتخابات ۲۰۲۴ به دلیل منافع و نیاز خود هم در قبال ایران و هم منطقه اجرا کند.

به گفته آنها، کاخ سفید در این راستا برای تامین منافع و نیازهای حزب دموکرات می کوشد اقدامات و توافقات محدودی داشته باشد تا جایگاه دموکرات ها را در رقابت های انتخاباتی پیش رو در مقابل جمهوری خواهان تحکیم بخشد.

منابع دیپلماتیک غربی به خبرنگار ایرنا در نیویورک پیش از این گفتند: کشورهای اروپایی در اکتبر امسال، چنانچه اطمینان یابند که قطعنامه پیشنهادی آنان رای خواهد آورد، قطعنامه ای را در شورای امنیت ارائه خواهند کرد تا محدودیت های موشکی ایران را که قرار است در ۱۸ اکتبر پایان پذیرد، تمدید کنند.

یک قطعنامه پیشنهادی در شورای امنیت سازمان ملل باید ۹ رای مثبت کسب کند و هیچ یک از پنج عضو دائمی شورای امنیت (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه و چین) نیز آن را وتو نکنند.

منابع دیپلماتیک غربی افزودند: اروپایی ها با آگاهی از وتوی روسیه برای ارائه چنین قطعنامه ای در تلاش هستند زیرا می خواهند برای روسها نیز در افکار عمومی جهان هزینه ایجاد کنند.

آنها اضافه کردند اروپایی ها همچنین به خوبی می دانند که جمهوری اسلامی ایران برای رای نیاوردن چنین قطعنامه ای، تلاش های دیپلماتیک و سیاسی خود را انجام خواهد داد. اما کاخ سفید در اکتبر امسال (۲۰۲۳) با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به مکانیسم ماشه ( اسنپ بک) متوسل نخواهد شد بلکه هرگونه اقدامی را به اکتبر سال ۲۰۲۵ ( تاریخ انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و پایان مکانیسم ماشه) محول خواهد کرد.

انتهای پیام/

mdi-tag عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل mdi-tag رهبر انقلاب
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

سفیر پاکستان در ایران بر تسریع روند امضای توافق تجارت آزاد تاکید کرد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۲:۳۰

توقف فعالیت نهاد کمک‌رسان سوئدی فعالیت در افغانستان

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۱:۴۴

مصر: اجازه کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را نمی‌دهیم

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۱:۰۸

نگرانی مقام ارتش اسرائیل از گسترش تهدیدات امنیتی علیه این رژیم

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۰:۱۶
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
29483
mdi-shape سرویس
بین‌الملل
mdi-calendar تاریخ انتشار
۱۰:۴۶:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
mdi-copyright مرجع
ایرنا
mdi-new-box تازه‌های بین‌الملل آرشیو

سفیر پاکستان در ایران بر تسریع روند امضای توافق تجارت آزاد تاکید کرد

توقف فعالیت نهاد کمک‌رسان سوئدی فعالیت در افغانستان

مصر: اجازه کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را نمی‌دهیم

نگرانی مقام ارتش اسرائیل از گسترش تهدیدات امنیتی علیه این رژیم

روسیه تا سال ۲۰۲۶ آماده جنگ با ناتو می‌شود

آمریکا شریک جرم اسرائیل است

درخواست دیده‌بان حقوق بشر برای تحریم اسرائیل

سرنگونی پهپاد صهیونیستها توسط رزمندگان گردان‌های قدس در غزه

عصبانیت رژیم صهیونیستی از کاهش توان آمریکا در برابر ایران

انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در اجلاس شورای حقوق بشر ژنو حاضر شدند

شیوع بحران گرسنگی در سراسر غزه /کودکان غزه تبدیل به اسکلت شده‌اند

چالش فقدان رهبری در اسرائیل

تل‌آویو آماده پرداخت بهای آزادی اسرایش در غزه است

رأی‌گیری انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه در ایران آغاز شد

بن سلمان پس از ماه رمضان به پاکستان می‌رود

رژیم صهیونیستی خواستار امضای توافق تبادل اسرا با حماس شد

مسلح بودن بیش ازحد آمریکایی‌ها/ آمریکا در آستانه جنگ داخلی است

آتشفشان در ایسلند هزاران نفر را از خانه‌هایشان فراری داد

شمار شهدا به ۳۱ هزار و ۶۴۵ تن افرایش یافت

نماینده ایران در مراسم سالروز حمله شیمیایی حلبچه شرکت کرد

«آیت الله اختری» رییس انجمن دوستی ایران و سوریه شد

نتانیاهو می‌داند قدرت نابودی حماس را ندارد

تلاش کی‌یف برای تاثیرگذاری بر انتخابات در روسیه

نبرد یمن برای حمایت از غزه «نامحدود» است

ممکن است عملیات زمینی غرب در اوکراین ضروری باشد

{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو