یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left بین‌الملل mdi-chevron-left گانتس بعد از طوفان‌الاقصی چشم به سرنگونی نتانیاهو دوخته است بازگشت

گانتس بعد از طوفان‌الاقصی چشم به سرنگونی نتانیاهو دوخته است

درحالی که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی براساس نظرسنجی‌ها از کمترین مقبولیت در بین صهیونیست‌ها بویژه به خاطر شکست در جلوگیری از وقوع عملیات طوفان الاقصی روبرو شده و درخواستها برای کناره گیری او افزایش یافته است، تحلیلگران بین المللی به بررسی آینده سیاسی نتانیاهو و گزینه‌های جانشینی او پرداخته‌اند.
دانلود

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، تارنمای رسانه آمریکایی «پلیتیکو» در تحلیلی با عنوان "بنی گانتس به لحظه سرنگونی نتانیاهو چشم دوخته است" نوشت: از هم اکنون تمام چشم ها به بنی گانتس ژنرال بازنشسته (صهیونیست) دوخته شده است تا علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل (رژیم صهیونیستی) دست به اقدام زند.

در این تحلیل با اشاره به آغاز عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی با عنوان طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته (۱۵ مهرماه) با فرماندهی جنبش حماس و شعله کشیدن دوباره اختلافات زیرخاکستر سیاستمداران صهیونیست بر سر قدرت آمده است: از زمان حملات حماس در ۷ اکتبر، اسرائیلی‌ها (سران صهیونیست) تا حدود زیادی اختلافات سیاسی حزبی خود را کنار گذاشتند، اما در نهایت، فشارها (اختلافات) شروع به نمایان شدن کرده است.

به نوشته تارنمای پلیتیکو، با پایان یافتن این مرحله از جنگ علیه در غزه، به نظر می‌رسد که هفته‌های پیش رو به یک بازی پایانی بالقوه برای نتانیاهو بدل شود چرا که بسیاری از صهیونیستها وی را مسبب و مسئول اشتباه امنیتی فاجعه‌بار ماه گذشته می‌دانند که منجر به عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی در قالب طوفان الاقصی شد.

این تارنما در تحلیل خود با بیان اینکه گانتس وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی پیش از وقوع عملیات طوفان الاقصی نسبت به مسیر «افراطی» نتانیاهو و متحدانش که برای رژیم اسرائیل در پیش گرفته بودند، هشدار داده بود، افزود: گانتس برای حفظ اتحاد (بین سران صهیونیست با وجود اختلافش با نتانیاهو و قرار داشتن در جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی) به کابینه جنگ نتانیاهو پیوست اما با این حال، «نیمرود گورن» (Nimrod Goren) تحلیلگر موسسه خاورمیانه هرگونه ترک کابینه جنگ از سوی گانتس را پیامی هشدار دهنده برای نتانیاهو می داند.

وی معتقد است: این لحظه مهمی خواهد بود، زمانی که بنی گانتس تصمیم به ترک کابینه جنگ نتانیاهو بگیرد. در آن صورت، گفتمان عمومی سیاسی (در سرزمین های اشغالی) یک شبه تغییر خواهد کرد.

درحالی پلیتیکو در تحلیل خود به احتمال سرنگونی نتانیاهو و بر سر کار آمدن گانتس پرداخت که نظرسنجی های انجام شده از جمله نظرسنجی روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز از کاهش شدید مقبولیت نتانیاهو و تقویت جایگاه سیاسی گانتس حکایت دارد.

این نظرسنجی که در ۱۵ و ۱۶ نوامبر(۲۴ و ۲۵ آبان) و پیش از برقراری آتش بس غزه انجام شده نشان می دهد که ۵۲ درصد افراد نظرسنجی شده، «بنی گانتس» را گزینه مناسب برای نخست وزیری می دانند و تنها ۲۷ درصد «بنیامین نتانیاهو» را فرد مناسب اعلام کرده اند و ۲۱ درصد نیز اعلام کرده اند که نظری در اینباره ندارند.

این در حالی است که ۹۸ درصد هم حزبی های گانتس نیز از نخست وزیری وی حمایت کرده اند و فقط ۲ درصد اعلام کرده اند که نظری ندارند. در میان هواداران حزب اپوزیسیون «یش عتید» به رهبری «یائیر لاپید»، گانتس از محبوبیت ۸۵ درصدی برخوردار بوده و فقط یک درصد از اعضای این حزب از نتانیاهو حمایت کرده اند. با این شرایط، باید بعد از جنگ به احتمال زیاد شاهد تشدید اختلافات و درگیری های داخلی در بین سران صهیونیست بر سر قدرت و سقوط کابینه نتانیاهو و برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی دوباره در این رژیم و همچنین محاکمه و زندانی شدن نتانیاهو بود که در سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری قرار است جلسات استماع شاهدان آن از هفته آینده از سرگرفته شود.

انتهای پیام/

mdi-tag طوفان الاقصی mdi-tag گانتس mdi-tag نتانیاهو
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

سفیر پاکستان در ایران بر تسریع روند امضای توافق تجارت آزاد تاکید کرد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۲:۳۰

توقف فعالیت نهاد کمک‌رسان سوئدی فعالیت در افغانستان

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۱:۴۴

مصر: اجازه کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را نمی‌دهیم

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۱:۰۸

نگرانی مقام ارتش اسرائیل از گسترش تهدیدات امنیتی علیه این رژیم

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۰:۱۶
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
34436
mdi-shape سرویس
بین‌الملل
mdi-calendar تاریخ انتشار
۲۰:۰۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
mdi-copyright مرجع
ایرنا
mdi-new-box تازه‌های بین‌الملل آرشیو

سفیر پاکستان در ایران بر تسریع روند امضای توافق تجارت آزاد تاکید کرد

توقف فعالیت نهاد کمک‌رسان سوئدی فعالیت در افغانستان

مصر: اجازه کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را نمی‌دهیم

نگرانی مقام ارتش اسرائیل از گسترش تهدیدات امنیتی علیه این رژیم

روسیه تا سال ۲۰۲۶ آماده جنگ با ناتو می‌شود

آمریکا شریک جرم اسرائیل است

درخواست دیده‌بان حقوق بشر برای تحریم اسرائیل

سرنگونی پهپاد صهیونیستها توسط رزمندگان گردان‌های قدس در غزه

عصبانیت رژیم صهیونیستی از کاهش توان آمریکا در برابر ایران

انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در اجلاس شورای حقوق بشر ژنو حاضر شدند

شیوع بحران گرسنگی در سراسر غزه /کودکان غزه تبدیل به اسکلت شده‌اند

چالش فقدان رهبری در اسرائیل

تل‌آویو آماده پرداخت بهای آزادی اسرایش در غزه است

رأی‌گیری انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه در ایران آغاز شد

بن سلمان پس از ماه رمضان به پاکستان می‌رود

رژیم صهیونیستی خواستار امضای توافق تبادل اسرا با حماس شد

مسلح بودن بیش ازحد آمریکایی‌ها/ آمریکا در آستانه جنگ داخلی است

آتشفشان در ایسلند هزاران نفر را از خانه‌هایشان فراری داد

شمار شهدا به ۳۱ هزار و ۶۴۵ تن افرایش یافت

نماینده ایران در مراسم سالروز حمله شیمیایی حلبچه شرکت کرد

«آیت الله اختری» رییس انجمن دوستی ایران و سوریه شد

نتانیاهو می‌داند قدرت نابودی حماس را ندارد

تلاش کی‌یف برای تاثیرگذاری بر انتخابات در روسیه

نبرد یمن برای حمایت از غزه «نامحدود» است

ممکن است عملیات زمینی غرب در اوکراین ضروری باشد

{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو