دوشنبه، ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ آخرین‌ها پرونده‌ها
وب‌سایت روزنامه ایرانوب‌سایت روزنامه ایران
صفحه نخست اقتصاد فرهنگ سیاست جامعه ورزش بین‌الملل استان‌ها چندرسانه‌ای تصاویر یادداشت‌ها mdi-magnify mdi-brightness-{{ $vuetify.theme.current.dark ? '4' : '7' }}
صفحه اصلی mdi-chevron-left جامعه mdi-chevron-left آغاز عملیات اجرایی توسعه خط هفت مترو بازگشت

«ایران» گزارش می‌دهد؛

آغاز عملیات اجرایی توسعه خط هفت مترو

مراسم آغاز پروژه توسعه خط ۷ مترو در شمال غربی تهران و افتتاح ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان در منطقه ۲ دیروز در قالب یکصدوچهارمین پویش امید و افتخار برگزار شد.
دانلود

به گزارش گروه جامعه ایران آنلاین، مراسم آغاز پروژه توسعه خط 7 مترو در شمال غربی تهران و افتتاح ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان در منطقه ۲ دیروز در قالب یکصدوچهارمین پویش امید و افتخار برگزار شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این مراسم، با اشاره به توافقی که با قرارگاه خاتم انجام شده است، گفت: دو ایستگاه جدید در منطقه شمال غرب پایتخت، ظرف ۱۸ ماه به شهروندان تحویل خواهد شد.

محسن هرمزی افزود: در بودجه سال آینده بیش از ۳هزار میلیارد تومان برای دو ایستگاه این بخش در نظر گرفته شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: سال گذشته ایستگاه شهید دادمان به بهره‌برداری رسید و کمتر از یک سال ورودی دوم این ایستگاه تحویل شهروندان شد. با این افتتاح دسترسی مردم به بیمارستان آتیه و خیابان‌های اطراف راحت‌تر می‌شود. پروژه‌ای هم که کلنگ آن به دست مسئولان به زمین زده شد، پروژه‌ای است که منطقه شمال غرب تهران را که از نعمت مترو بی‌بهره است، دارای حمل و نقل ریلی خواهد کرد و با اجرای این پروژه بیش از ۱۵درصد به ظرفیت مترو تهران اضافه خواهد شد.

هرمزی افزود: این عملیات با 9 جبهه کاری آغاز می شود. بودجه این عملیات از محل منابع غیرنقدی واریز می‌شود. برای این پروژه سه زمین درنظر گرفته شده بود که هر سه را تحویل گرفتیم.

وی با بیان اینکه تونل این دو ایستگاه سال آینده تمام خواهد شد، افزود: قرارداد ساخت خط ۹ نیز انجام خواهد شد و مردم در آینده نزدیک از این توسعه حمل و نقلی برخوردار می‌شوند.

سال آینده پایتخت آلودگی کمتری را تجربه می‌کند

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در این مراسم گفت: از سال آینده با ورود واگن‌های جدید و با برقی‌سازی حوزه حمل و نقل، پاسخ روشنی برای حل مشکل آلودگی هوا خواهیم داشت.

پرویز سروری افزود: اولویت‌های مردم تهران، توسعه حمل و نقل و کاهش ترافیک و آلودگی هواست. در عین حال، هدفگذاری برای پروژه‌های حمل و نقلی، پاسخی به این دغدغه‌هاست.

وی گفت: تلاش ما بر این است تا جایی که می‌شود، تقاضای تردد از روی زمین را به زیر زمین منتقل کنیم. برای این کار باید حمل و نقلی ترکیبی ایجاد کنیم و اتوبوس، ون و تاکسی در کنار مترو در خدمت چنین اولویتی قرار گیرند. هدفگذاری بودجه شورا هم در دو سال اخیر بر این امر مبتنی بوده است.
سروری با تأکید بر اینکه از سال آینده با ورود واگن‌های جدید کار ۲۰ساله مترو به انجام می‌رسد، افزود: تلاش‌ها و کوشش‌های دولت و شهرداری باعث شد تا سال آینده سال حمل و نقل ریلی برای تهران باشد و پایتخت الگویی برای کل کشور در زمینه خدمت‌رسانی به شهروندان شود.

انتهای پیام/

مهسا قوی قلب
mdi-tag پایتخت mdi-tag آلودکی mdi-tag مترو mdi-tag حمل و نقل
mdi-content-copymdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printerپرینت خبر
mdi-transit-connection-horizontal بیشتر بخوانید

ربودن دختر ۱۱ساله توسط اراذل و اوباش در تهران

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۳:۳۰

هشدار وقوع سیلاب در تهران

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۲۳:۰۰

انجام ثبت سفارش واردات «۲۸۰۰ تاکسی برقی» بستیون، دانگ‌فنگ و لونا

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۴:۵۵

ساعت کار کشیک سال نو پزشکی قانونی استان تهران اعلام شد

mdi-calendar ۲۷ اسفند - ۱۳:۰۱
mdi-comment-outline دیدگاه‌ها {{ submitCommentForm ? 'انصراف' : 'ارسال دیدگاه' }}
۰منتشر شده
۰در انتظار تأیید
۰غیر قابل انتشار
دانلود
mdi-information-outline اطلاعات خبر
mdi-barcode کد خبر
47754
mdi-shape سرویس
جامعه
mdi-calendar تاریخ انتشار
۰۳:۳۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۳
mdi-comment تعداد دیدگاه
۰
mdi-new-box تازه‌های جامعه آرشیو

ربودن دختر ۱۱ساله توسط اراذل و اوباش در تهران

هشدار وقوع سیلاب در تهران

انجام ثبت سفارش واردات «۲۸۰۰ تاکسی برقی» بستیون، دانگ‌فنگ و لونا

ساعت کار کشیک سال نو پزشکی قانونی استان تهران اعلام شد

۲۲۰ مدرسه و ۲۵ خانه بهداشت در مناطق محروم جنوب ایران ساخته شد

اجرای برنامه تمرکز بر سلامت تا ۲ سالگی کودک از سال آینده

ابلاغ برای ۸۵۰ نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صادر شد

سفر به شهر داستان‌های عاشقانه و تاریخی در نوروز

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران رفتنی شد!

ساماندهی معتادان متجاهر اولویت شهرداری تهران نیست

برنامه‌ای برای تغییر طرح ترافیک سال آینده پایتخت نداریم

۷۷ نفر زندانی بدهکار به کمک نیکوکاران آزاد شدند

بخشش محکوم به مرگ در آستانه سال نو

رفتارهای ترافیکی بی‌ملاحظه در ایجاد ترافیک‌های آخر سال

خیز مغول‌ها برای ثبت نوروز

بازگشت رنگ به شهر همزمان با بهار

استفاده از ۲۲۰۰ تیم بازرسی برای نظارت بر مراکز درمانی

آغاز ثبت‌نام نوبت دوم کنکور از ۷ فروردین

نرخ دیه به ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید

ایمن به مسافرت نوروزی برویم

آماده باش هلال احمر برای بارش شدید باران در برخی استانها

تولید آمار دقیق و به روز در مرکز رصد جمعیت کشور

اهمیت مدیریت حمل و نقل عمومی در روزهای منتهی به سال

نوروز؛ بهترین زمان سفر به پایتخت گردشگری آسیا

۵۰۰۰ نفر در تصادفات نوروز ۵ سال اخیر جان خود را از دست دادند

{{ snackbarText }}
mdi-magnify جست‌وجو
جست‌وجو