به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، معاون رئیسجمهور اسلامی ایران در امور خانواده و زنان در حاشیه شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل با وزیر امور اجتماعی و کودکان خانواده کشور کویت دیدار کرد.
طرفین به سنن، تاریخ و فرهنگ مشترک دو کشور ایران و کشور اشاره و بر توسعه تعاملات فیمابین در موضوع زنان و خانواده همچنین برنامههای مشترک توانمندسازی زنان تاکید کردند.
خزعلی با توجه به مسائل رو به رشد خانواده در جامعه جهانی اظهار داشت: کشورهای مسلمان باید امروز بیشتر از همیشه به ترویج هنجارهای خانواده فطری و الهی بپردازند.
وی با اشاره به سند حقوق کودک همچنین سند در دست تدوین خانواده در جمهوری اسلامی ایران، جریانسازی خانواده در نهادهای ملی و بینالمللی را ضروری معرفی کرد.
«شیخ فراس سعود الصباح» وزیر امور اجتماعی خانواده و کودکان کشور کویت، با ابراز خرسندی از دیدار با معاون رئیس جمهور اسلامی ایران اعلام کرد: دولت کویت بر این باور است که مسیر توانمندسازی زنان و خانواده که یکی از اصلیترین اهداف دولت کویت است میتواند فرصت مناسبی برای گسترش تعاملات فیمابین باشد.
وی در پاسخ به پرسش معاون رئیسجمهور ایران در خصوص وضعیت زنان در کویت، از آمار رو به رشد فعالیت آنها به عنوان کارمند دولت، مدیر ارشد بخش دولتی و خصوصی، و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی خبر داد.
خزعلی با ابراز خرسندی از حضور زنان مسلمان در پستهای اجتماعی به حضور ۶۰ درصدی زنان معلم در ایران اشاره کرد و گفت: ۶۰ درصد از ورودی دانشگاههای ایران ۴۰ درصد از اعضای هیئت علمی ۴۰ درصد از پزشکان متخصص کشور را زنان تشکیل میدهد.
معاون رئیسجمهور اسلامی ایران در امور خانواده و زنان به افزایش انعطافپذیری ساعات کاری برای زنان شاغل در ایران اشاره و عنوان کرد: ۹ ماه مرخصی با حقوق و ۱ ساعت شیردهی از جمله حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از زنان شاغل در کشور است.
در انتها دو طرف بر همکاری مشترک در زمینه حمایت از خانواده تاکید کردند.
خزعلی در صدر هیئتی رسمی برای شرکت در این نشست به نیویورک سفر کرده است. شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی برابر با ۱۱ مارس ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ با حضور ۱۰۱ هیات عالیرتبه ازجمله هیئت جمهوری اسلامی ایران در مقر سازمان ملل در نیویورک آغاز به کار کرد.
نشست شصت و هشتم کمیسیون مقام زن با موضوع اصلی «پرداختن به فقر و تقویت نهادها و تأمین مالی برای همه زنان و دختران» آغاز به کار کرده و امسال ۱۰۱ هیئت عالیرتبه از سراسر جهان در این نشست به بحث و تبادل نظر و گفتوگو پیرامون موضوعات اولویتدار زنان خواهند پرداخت.
در جهان امروز ۱۰.۳ درصد از زنان در فقر شدید زندگی میکنند و فقیرتر از مردان هستند. سازمان ملل متحد پیشبینی می کند برای پایان دادن به این فقر تا انتهای دهه پیش رو، پیشرفتی ۲۶ برابر سریعتر به سمت پایان دادن به فقر لازم است.
همچنین دادههای ۴۸ اقتصاد در حال توسعه نشان میدهد که برای دستیابی به توانمندسازی زنان و پایان دادن به فقر و گرسنگی بیش از ۱۰۰ میلیون دختر و زن در جهان، به سرمایه ای بالغ بر ۳۶۰ میلیارد دلار اضافی در سال نیاز است.
دستور رسمی نشست شصت و هشتم کیمسیون مقام زن سازمان ملل در حالی به فقر و محرومیتزدایی توجه دارد که جامعه جهانی، امروز شاهد رخدادهایی تاسفباری از گرسنگی کودکان و فقیرتر شدن لحظهبهلحظه زنان در فلسطین به دلیل جنگ اسرائیل است.
انتهای پیام/