به گزارش گروه استانهای ایران آنلاین، طاهر میرزایی اظهار داشت: در بخش «کهیر» شهرستان کنارک سه «گلفشان» وجود دارد که جزو جذابیتها و ظرفیتهای گردشگری جنوب استان سیستان و بلوچستان محسوب میشود و همواره گردشگران و مسافران داخلی و خارجی زیادی را به سمت خود جذب میکند.
وی افزود: این گلفشانها بعضاٌ به دلایل مختلف و شرایط جوی و محیطی فوران کرده و مقادیری از محتویات آن شامل گل و لای به بیرون منتقل میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کنارک ادامه داد: از امروز نیز همزمان با آغاز سفرهای نوروزی، گلفشان «تنگ» در بخش «کهیر» این شهرستان که با ۵۶ متر ارتفاع بزرگترین گلفشان در سطح کشور محسوب میشود، فوران کرده و صحنههای زیبا و جذابی را به وجود آورده است و قطعاٌ برای تماشا و بازدید مسافران نیز خالی از لطف نیست.
میرزایی بیان کرد: به گفته بومیان منطقه این فوران نوعی نفس کشیدن و باز شدن مجاری تنفسی گلفشان محسوب میشود که بسیار هم موثر است و به گفته برخی کارشناسان در جلوگیری از بروز حوادث طبیعی مانند زلزله نیز موثر است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کنارک گفت: از همه مسافران و گردشگران دعوت میشود تا در این شهرستان حضور پیدا کرده و از خواص شفابخش این گلفشانها برای درمان انواع بیماریها استفاده کنند.
گِلفشان یا گِلافشان (به انگلیسی: Mud volcano)، پدیدهای طبیعی است که طی آن گل و لای از زیر زمین به شکل چشمهوار به سطح زمین میرسد و بعضاً از سطح زمین فوران میکند.
انتهای پیام/