به گزارش گروه فرهنگی ایران آنلاین، این ویژهنامه به تاریخنگاری مصور سازمان مجاهدین خلق از تأسیس تا امروز پرداخته و در آستانه بهار 1403 عرضه شده است.
سرمقاله این ویژه نامه درباره استفاده از عنوان «جنگ قابها» چنین شرح داده است:
از ابزارهای رایج در رسانه، قاببندی برای ارائه تصویر دلخواه از واقعیت است. تکنیک «قاببندی واقعیت» (Media Framing) تا جایی پیش میرود که گاه واقعیت را وارونه نمایش میدهد. تبحر رسانههای در خدمت سازمان در استفاده از این روش، تا آنجا پیش رفته که امروز سعی دارد نظام را بدهکار به سازمان مجاهدین خلق جلوه دهند.
در این فضا جای خالی ارائه قابهای واقعی از فراز و فرود سازمانی که از اوایل دهه ۴۰ تا امروزاوج و حضیضهای بسیار تجربه کرده ضرورت جنگ نرم امروز است. به همین جهت، سعی شده است بهرغم فرجام شوم سازمان اگر در مقطعی نقطه قوتی بوده است نیز کتمان نشود تا فهمی واقعیتر از راه طی شده سازمان به دست دهد.
سازمانی که برخی اقدامات آن در ربایش، شکنجه، خشونت حتی با همسازمانیها و... الکویی برای داعش بود و در بسیاری از رفتارهای تروریستی خود همچنان رکورددار است و در صورت ارائه تصویر واقعی، دنیا واکنش دیگری به آن نشان خواهد داد.
رکورد بزرگترین ترور جمعی مسئولان، رکورد بزرگترین پادگانهای رسمی با سلاحهای سنگین برای یک سازمان تروریستی، رکورد بیشترین تعداد کاخ و همسر برای رهبر یک سازمان تروریستی و...
حال که دادگاه سازمان (که به جهت ابعاد حقوق بینالملل پیش نیاز بسیاری از گامها بوده است) اگرچه با تأخیری طولانی، اما با مشارکت خانواده شهدا تشکیل شده است؛ ضرورت تصویرسازی صحیح از واقعیتهای تاریخی این گروه، بیش از گذشته احساس میشود.
انتهای پیام/